Anvelopa Continental Gatorskin 28-559 (26 x 1 1/8) negru/negru

Cod Produs:
118365
Cod EAN:
4019238334708
RRP:  
238,00 lei
RRP Promo:  
186,00 lei
Indisponibil
cu TVA


Descriere

Cu PolyX Breaker™, experiența în domeniul auto ajunge în industria anvelopelor de bicicletă. Poliesterul a fost utilizat cu succes ani de zile în anvelopele auto și s-a dovedit extrem de eficient. Fibra de poliester extrem de rezistentă este țesută strâns în mod încrucișat. Se obține o densitate foarte mare a țesăturii, ceea ce face ca protecția împotriva obiectelor străine să fie rezistentă nu doar la acestea, ci mai ales la perforări. Rezistența la rulare nu este afectată de acest strat protector.

Anvelopele cu protecție laterală DuraSkin® pot rezista la condiții dificile, deoarece sunt concepute pentru cele mai adverse condiții. Pe teren accidentat într-o cursă de ciclocros sau cu o bicicletă de teren, pe bicicletele de navetă unde anvelopele se ciocnesc de borduri, pe bicicletele de turism care traversează continente întâlnind diferite calități de drumuri și pe circuitul de curse, unde se dovedesc în evenimente de rezistență precum Paris-Roubaix. Țesătura de poliamidă de înaltă calitate protejează cu încredere peretele anvelopei.

Anvelopele cu DuraSkin® pot fi identificate prin caracteristica plasă maro de pe lateral*.

  • ETRTO: 28-559
  • Dimensiune: 26 x 1 1/8
  • Greutate: 320g
  • PSI Recomandat:95-120

Detalii ale produsului

ETRTO
28 - 559
DIAMETRU ROTI
26"
DIMENSIUNI ANVELOPA
26 x 1
SERIE
Gatorskin
TIP PRODUS
Anvelope
TIP ANVELOPA
Rigida

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului