Anvelopa tubulara Continental Sprinter Gatorskin 28*25mm negru

Cod Produs:
196187
Cod EAN:
4019238549089
RRP:  
388,00 lei
RRP Promo:  
303,00 lei
Stoc Limitat
cu TVA 1-3 Zile

Descriere

Anvelopa tubulara Continental Sprinter Gatorskin 28 x 25 mm DuraSkin SafetySystemBreaker

Aceasta anvelopa are tot ce-i trebuie. Datorita SafetySystem, un material de nailon cu fibra de Kevlar protejeaza banda de rulare, iar un alt material de poliamida asigura o rezistenta sporita la pereti. Renuntarea nu este o caracteristica a Sprinter Gatorskin. Aria sa de aplicare include cursele clasice de primavara cu uzura mare, cum ar fi Paris-Roubaix sau tururile lungi pe drumuri care nu sunt intotdeauna perfecte.

Fabricate manual in Germania Aceste anvelope se numara printre cele mai de inalta calitate produse de Continental. Sunt cusute manual in fabrica din Korbach si stabilesc standarde speciale in ceea ce priveste prelucrarea si calitatea.

Safety System Breaker Acesta consta in material de nailon cu fibra de Kevlar. Rezistenta la indoire si taiere, dar totusi usoara si flexibila, anvelopa se adapteaza mai bine la sol. Fara a creste semnificativ greutatea sau rezistenta la rulare, protejeaza carcasa impotriva obiectelor straine si contribuie la o durata lunga de viata a anvelopei. In plus, anvelopele cu SafetySystem Breaker ofera caracteristici de conducere deosebit de confortabile.

Duraskin Anvelopele cu protectie de perete lateral DuraSkin® trebuie sa poata rezista. Ele sunt folosite in cele mai adverse conditii. Anvelopele de pe bicicletele de mesageri aluneca pe borduri, pe bicicletele de turism traverseaza continente fara sa se uzeze, iar in curse ele trebuie sa reziste la teste de rezistenta precum Paris-Roubaix. Materialul de poliamida de inalta calitate protejeaza in mod fiabil peretele lateral al anvelopei si o pregateste pentru extrem. Aceste anvelope ies in evidenta datorita peretelui lateral maro.

Specificatii tehnice:

  • Tip anvelopa: Tubulara
  • Dimensiune (inchi): 28 | 700x25C
  • Dimensiune (ETRTO): 25 - 622
  • Fabricate manual in Germania, DuraSkin, SafetySystem Breaker
  • Carcasa: 180 TPI in 3 straturi
  • Presiune aer: 8,0 pana la 12,0 bar (115-176 PSI)
  • Greutate: 300g

Detalii ale produsului

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului