Anvelopa tubulara Continental Sprinter 28x25mm negru

Cod Produs:
196244
Cod EAN:
4019238674576
RRP Promo:  
279,00 lei
RRP:  
369,00 lei
Indisponibil
cu TVA


Descriere

Mai rapid si mai puternic, ideal pentru evenimente rutiere scurte

Fabricat din cauciuc natural cu tehnologia ASC + carcasa din poliamida de inalta calitate

PureGrip Compound - bazat pe compusi de siliciu, aceasta tehnologie a fost gandita original ca un compus de nivel performance, dar dupa cercetari intense a fost conceput un nou compus mai avansat cu propietati superioare. Aceasta mixtura de cauciuc noua numita PureGrip este inferioara doar compusului BlackChili si este folosita la anvelope performante de sosea si MTB. Ofera aderenta superioara si rezistenta mare la uzura.

BlackChili Compound - Un tip special de compound, produs exclusiv in Germania, care a dus la revolutionarea ciclismului. Este materialul care a oferit raspunsul la problema eterna a celui mai bun raport intre aderenta si rezistenta la inaintare. Testele facute atat in laborator cat si pe sosea au evidentiat avantaje notabile pentru ciclisti. Cei mai noi polimeri, dar si particulele negre din carbon si fillerul special conceput pentru aceasta formula garanteaza o performanta unica. Pe scurt, BlackChili Compound maximizeaza aderenta, viteza si durata de exploatare a anvelopei.

Detalii ale produsului

ETRTO
25 - 622
DIAMETRU ROTI
28"
DIMENSIUNI ANVELOPA
25 - 700
SERIE
Sprinter
TIP PRODUS
Anvelope
TIP ANVELOPA
Tubulara

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului