Anvelopa Continental Grand Sport Race 28-622 negru

Cod Produs:
150116
Cod EAN:
4019238621129
RRP:  
150,00 lei
Stoc Limitat
cu TVA 1-3 Zile

Descriere

Compușii PureGrip sunt derivați dintr-un compus de siliciu activat și reprezintă un bun exemplu de mod în care integram în mod continuu feedback-ul clienților în cercetarea și dezvoltarea noastră. Această tehnologie de amestec se potrivește perfect alături de compusul BlackChili. Numele PureGrip face exact ceea ce promite; aderență excepțională și durabilitate sunt caracteristicile distinctive ale acestui compus. Este integrat cu PureGrip în produsele noastre de performanță, atât în gama de biciclete de șosea, cât și în cea de mountain bike.


Breaker-ul Nytech se bazează pe tehnologia sistemului nostru de protecție împotriva perforațiilor SafetySystem. Realizat din fibră de nailon și similar cu Kevlar, protejează în mod fiabil împotriva perforațiilor și tăierilor. De asemenea, are o rezistență la rostogolire deosebit de redusă și o greutate redusă, perfecte pentru gama noastră de performanță în ceea ce privește anvelopele de șosea.

  • ETRTO: 28-622
  • Dimensiune: 700 x 28C
  • Greutate: 410 g
  • PSI: 80-115

Detalii ale produsului

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului