Anvelopa pliabila Continental Grand Prix 5000S TR 30-622 negru/negru

Cod Produs:
101868
Cod EAN:
4019238054415
RRP Promo:  
339,00 lei
RRP:  
440,00 lei
Indisponibil
cu TVA


Descriere

Deși Continental Grand Prix 5000 este încă una dintre cele mai rapide și mai populare anvelope pentru biciclete de curse, nu i-a împiedicat pe dezvoltatorii producătorului german să lanseze o versiune tubeless-ready (TR) care a fost îmbunătățită în toate domeniile.

La prima vedere, 5000 S TR cu greu poate fi distins de versiunea anterioară. Cu toate acestea, structura familiară a profilului Lazer Grip ascunde o structură complet nou dezvoltată. Spre deosebire de versiunea anterioară, 5000S TR are doar 2 straturi de material textil sub banda de rulare, în loc de 3.

Aceasta asigură o mai bună adaptare la sol și contribuie semnificativ la reducerea rezistenței la rulare cu 20%. Datorita stratului de protectie la perforare Vectran Breaker si a benzii de rulare aderenta Black Chili adoptata din versiunea anterioara, numarul redus de straturi nu are un efect negativ asupra protectiei la perforare.

Pereții laterali sunt încă formați din 3 straturi cu un strat protector nou adăugat. Acest lucru nu numai că îmbunătățește protecția la perforare a pereților laterali cu 28%, dar asigură și că anvelopa funcționează mai stabil la presiuni scăzute ale aerului. O construcție nouă, patentată, fără camera, care funcționează fără un strat de cauciuc de etanșare, face ca anvelopa să fie cu 50 de grame mai ușoară decât versiunea anterioară.

Noul 5000S TR este acum compatibil și cu jantele hookless. Dar poate fi montat in continuare pe jantele clasice cu clincher și, de asemenea, pot fi folosite cu camere.

 

HANDMADE IN GERMANY


Peste 100 de ani de experiență în dezvoltarea și producția de anvelope pentru biciclete fac din Continental o companie unică în industrie. Continental este, de asemenea, singurul producător german de anvelope pentru biciclete cu producție în Germania! Anvelopele Conti sunt construite manual în Germania, folosind tehnologii și materiale unice.

 

BLACK CHILI COMPOUND


La Conti, BlackChili înseamnă mai presus de toate că aderența, rezistența la rulare și durabilitatea sunt combinate la un nivel în care aproape poți crede în magie. Continental folosește pur și simplu cele mai noi și cele mai bune tehnologii. Ultimii polimeri, particule de funingine și materiale de umplutură optimizate până la gama nano garantează performanța unică a compusului BlackChili. A revoluționat conflictul de bază dintre aderența și rezistența la rulare. Cu aproximativ 30% mai multă aderență și o rezistență la rulare cu 26% mai bună în comparație cu compusul de silice, asigură mai multă performanță și siguranță.

 

VECTRAN BREAKER


Vectran™ este o fibră de înaltă tehnologie produsă sintetic, bazată pe un model natural. La fel ca mătasea de păianjen, Vectran ™ este un polimer cristalin lichid (LCP). Vectran™ este filat din polimerul lichid topit Vectra și procesat într-un fir cu mai multe fibre. Mătasea de păianjen, precum și Vectran ™ sunt extrem de rezistente la rupere și extrem de ușoare. Avantajele Vectran-Breaker sunt o rezistență mai mare la perforare și o greutate mai mică. Vectran este mai rezistent la tăiere decât aramida, de 5 ori mai rezistent la tracțiune decât oțelul și mai ușor decât firul de nailon, fără a afecta rezistența la rulare. Astfel oferă stratul de protecție ideal pentru anvelopă. Vectran a fost dezvoltat pentru sistemele airbag din industria auto și aerospațială.

 

TUBELESS


Tehnologia Tubeless este special concepută pentru a se adapta fără cameră la cerințele ciclismului competitional. Ușor de montat și fiabil în utilizare. Special dezvoltat, sistemul tubeless se etanșează deosebit de bine datorită formei sale și asigură o fixare stabilă pe jantă.

 

ATENTIE - Pe jantele hookless, presiunea nu trebuie sa depaseasca 5 Bar (73 PSI). Continental recomanda folosirea a cel putin 30mL de solutie antipana pentru motajul initial

 

  • Utilizare: Tour, Race
  • Compozitie Cauciuc: BlackChili Compound
  • Constructie: 220 TPI in 2 straturi pe suprafata de rulare, 330 TPI in 3 straturi pe laterale
  • Profil Laser Grip optimizat pentru viteza
  • Presiune recomandata: 3.9 - 5.0 bar (56-73PSI)
  • Greutate: 300g

Detalii ale produsului

ETRTO
30 - 622
DIAMETRU ROTI
28"
DIMENSIUNI ANVELOPA
30 - 700
SERIE
Grand Prix
TIP PRODUS
Anvelope
TIP ANVELOPA
Pliabila

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului