Anvelopa Pliabila Continental Gator Hardshell BlackEdition 25-622 (700 x 25C) negru/negru

Cod Produs:
101725
Cod EAN:
4019238030839
RRP:  
343,00 lei
RRP Promo:  
268,00 lei
Stoc Limitat
cu TVA 1-3 Zile

Descriere

Ideală când vine vorba de o durată de viață extrem de lungă, fie pentru următoarea tură sau deplasare la muncă. Fabricată pentru suprafețe accidentate și asfalt robust. Cu întărire a peretelui lateral DuraSkin®.

Protecția împotriva perforațiilor și durata lungă de viață sunt punctele forte ale Hardshell-ProTection. Un PolyX Breaker™ mai larg, specialist împotriva perforațiilor, plasat sub centrul și umerii profilului, asigură o fiabilitate excelentă. Carcasa tristratificată - fiecare strat cu 60 de TPI (fire pe inch) - acoperă întreaga anvelopă și o transformă într-o adevărată fortăreață împotriva detritusului urban. Pereții laterali exteriori ai anvelopei sunt întăriți cu țesătură DuraSkin® oferind o fiabilitate suplimentară datorită protejării eficiente a carcasei. Anvelopele Hardshell sunt emblema rezistenței la perforații în rândul anvelopelor de curse.

Anvelopele cu protecție laterală DuraSkin® pot face față condițiilor cele mai adverse, deoarece sunt proiectate pentru acest scop. Pe teren accidentat într-o cursă de ciclocros sau cu o bicicletă de teren, pe bicicletele de navetă unde anvelopele se ciocnesc de borduri, pe bicicletele de turism care traversează continente întâlnind diferite calități de drumuri și pe circuitul de curse unde se dovedesc în evenimente de rezistență precum Paris-Roubaix. Materialul de înaltă calitate din poliamidă protejează fiabil peretele anvelopei. Anvelopele cu DuraSkin® pot fi identificate prin caracteristica plasă maro de pe peretele lateral*.

  • DuraSkin® vine în culoarea neagră cu ediția noastră Black Edition.

 

  • ETRTO: 25-622
  • Dimensiune: 700x25c
  • Greutate: 270 g
  • PSI Recomandat: 95-120

Detalii ale produsului

ETRTO
25 - 622
DIAMETRU ROTI
28"
DIMENSIUNI ANVELOPA
25 - 700
SERIE
Gatorskin
TIP PRODUS
Anvelope
TIP ANVELOPA
Pliabila

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului