Anvelopa pliabila Continental Terra Trail Shieldwall 40-622 (28 x 1.50) negru/maro

Cod Produs:
150673
Cod EAN:
4019238064506
RRP:  
180,00 lei
Indisponibil
cu TVA


Descriere

Pentru călătoria ta în afara drumului. Pentru mai mult confort. Pentru aventură. Fie că este vorba despre o tură lungă sau despre o scurtătură spre casă. Realizată pentru a te duce peste teren accidentat și neted.

Cu compusul nostru de profil unic, am revoluționat sportul ciclismului. Cu celebrul compus BlackChili, am răspuns întrebării eterne cu privire la cel mai bun echilibru între aderență și rezistența la rulare pentru ciclism. Cele mai recente polimere, precum și particulele de negru de carbon și materialele de umplutură special dezvoltate garantează o performanță unică, fie că este vorba de ciclism pe drum, pietriș sau munte, pentru contra-cronometru sau downhill.

PureGrip Compound este derivat dintr-un compus activat de siliciu și reprezintă un bun exemplu al modului în care integrăm continuu feedback-ul clienților în cercetarea și dezvoltarea noastră. Această tehnologie de amestec se potrivește perfect alături de compusul BlackChili. Numele PureGrip face exact ceea ce sugerează; aderența excepțională și durabilitatea sunt trăsăturile distinctive ale acestui compus. Este proiectat cu PureGrip în produsele noastre de performanță din gamele noastre de biciclete de șosea și munte.

Stratul suplimentar de protecție împotriva perforațiilor conferă carcaselor o durabilitate extrem de mare și rezistență la deteriorare sau penetrare de elemente străine. Profilul și pereții laterali sunt la fel de bine protejați și sunt cu 25% mai ușori și oferă cu 30% mai multă protecție împotriva perforațiilor decât predecesorii lor protejați de DuraSkin®. Rezistența la rulare și absorbția au îmbunătățit, de asemenea, semnificativ. Noul șanț Tubeless Ready Bead îmbunătățește montarea anvelopelor Tubeless Ready. Pentru sigilarea fără cameră de aer, recomandăm utilizarea soluției de etanșare Continental RevoSealant.

Sistemul ShieldWall imbina combinația optimă de protecție ridicată împotriva perforațiilor și rezistență redusă la rulare cu greutate redusă. Acest lucru este posibil datorită unui strat suplimentar de protecție împotriva perforațiilor, care constă într-o țesătură fină încrucișată. Acest lucru conferă anvelopei o rezistență ridicată la perforații și deteriorări. În ciuda stratului suplimentar, anvelopa are o proprietate foarte bună de amortizare și un grad mare de flexibilitate pentru a se adapta perfect la sol. Noul șanț tubeless ready revoluționar permite montarea ușoară și necomplicată a anvelopei. Pentru cele mai bune rezultate în etanșare și utilizare, recomandăm utilizarea noului agent de etanșare Continental RevoSealant.

  • ETRTO: 40-622
  • Dimensiune: 28 x 1.50
  • Greutate: 440 g
  • PSI Recomandat: 44-73

Detalii ale produsului

ETRTO
40 - 622
DIAMETRU ROTI
28"
DIMENSIUNI ANVELOPA
40 - 700
SERIE
Terra
TIP PRODUS
Anvelope
TIP ANVELOPA
Pliabila

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului