Anvelopa Continental Contact Urban Reflex 42-622 (28 x 1.60) negru/negru

Cod Produs:
150349
Cod EAN:
4019238021899
RRP:  
162,00 lei
Indisponibil
cu TVA


Descriere

Mobilitate premium pentru entuziaștii de design. Model urban de profil echipat cu ultima tehnologie. Simbioza perfectă dintre rularea ușoară și protecția împotriva perforațiilor se reflectă în această anvelopă specializată proiectată pentru jungla urbană.

PureGrip Compound

  • este derivat dintr-un compus activat de siliciu și reprezintă un bun exemplu al modului în care integrăm continuu feedback-ul clienților în cercetarea și dezvoltarea noastră. Această tehnologie de amestec se potrivește perfect alături de BlackChili Compound. Numele PureGrip face exact ceea ce sugerează; aderență excepțională și durabilitate sunt trăsăturile distinctive ale acestui compus. Inginerit cu PureGrip în produsele noastre de performanță din gamele noastre de biciclete de șosea și munte.

SafetyPro Breaker:

  • proiectat dintr-un material textil din nailon. Este o plasă textilă încrucișată, simultan robustă și flexibilă. Asigură protecție maximă împotriva perforațiilor cu un adaos minim de greutate. Riscul perforațiilor cauzate de sticlă sau pietre ascuțite este semnificativ redus.

Potrivite pentru biciclete electrice (E-Bikes):

  • Pentru anvelopa noastră de bicicletă electrică (E-Bike), ne bazăm pe peste 100 de ani de experiență în producția de anvelope pentru mopede și motociclete. Toate anvelopele noastre pentru oraș/trekking sunt evaluate la o viteză standard de cel puțin 25 km/h. Anvelopele marcate cu E50 sunt, de asemenea, certificate pentru S-Pedelecs. Datorită structurii lor de înaltă calitate, protecția împotriva perforațiilor este ridicată, iar rezistența la rulare este redusă, oferind protecție împotriva uzurii premature cauzate de forța de conducere suplimentară.
  • ETRTO: 42-622
  • Dimensiune: 28 x 1.6
  • Greutate: 640 g
  • PSI Recomandat: 51-87

Detalii ale produsului

ETRTO
42 - 622
DIAMETRU ROTI
28"
DIMENSIUNI ANVELOPA
28 x 1.6
SERIE
Contact
TIP PRODUS
Anvelope
TIP ANVELOPA
Rigida

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului