Anvelopa tubulara Continental Competition 28*22mm negru

Cod Produs:
196138
Cod EAN:
4019238334760
RRP:  
600,00 lei
RRP Promo:  
509,00 lei
Stoc Limitat
cu TVA 1-3 Zile

Descriere

Un all-rounder robust care se face remarcat în fruntea tuturor marilor curse de ciclism din întreaga lume. Agil și rapid, se adaptează competiției în toate condițiile de drum.

Cu compusul nostru de profil unic, am revoluționat sportul ciclismului. Cu celebrul compus BlackChili, am răspuns întrebării eterne cu privire la cel mai bun echilibru între aderență și rezistența la rulare pentru ciclism. Cele mai recente polimere, precum și particulele de negru de carbon și materialele de umplutură special dezvoltate garantează o performanță unică, fie că este vorba de ciclism pe drum, pietriș sau munte, pentru contra-cronometru sau downhill.

Vectran este filat din polimer lichid cristalin. Astfel, se creează un fir termoplastic cu mai multe fire. Pentru comparație: această țesătură parțial cristalină este mai rezistentă la tăiere decât aramida și rezistența sa la tracțiune este de cinci ori mai mare decât cea a oțelului. Un breaker Vectran este mai ușor, mai flexibil și mai eficient împotriva tăierilor decât un breaker de nylon comparabil. Fără a afecta rezistența la rulare.

  • ETRTO: 28-22
  • Dimensiune: 28-22
  • Greutate: 235 g
  • PSI Recomandat: 115-170

Detalii ale produsului

ETRTO
22 - 622
DIAMETRU ROTI
28"
DIMENSIUNI ANVELOPA
28 x 22
SERIE
Competition
TIP PRODUS
Anvelope
TIP ANVELOPA
Tubulara

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului