Anvelopa Continental Ride Tour 42-635 (28 x 1 1/2) negru/negru

Cod Produs:
101165
Cod EAN:
4019238693409
RRP:  
92,00 lei
Indisponibil
cu TVA


Descriere

Asfalt, pietriș, mediu urban - anvelopa potrivită pentru călătoria ta zilnică, datorită unei protecții robuste împotriva perforațiilor și unui strat suplimentar de cauciuc pentru distanțe mari. Disponibilă într-o gamă mare de culori și dimensiuni.

Oricine caută un companion de încredere pentru utilizare zilnică va opta pentru o anvelopă cu EXTRA PunctureBelt. Acest strat rezistent de cauciuc, combinat cu pereții laterali întăriți cu cauciuc ai anvelopei, asigură un nivel înalt de protecție împotriva perforațiilor și a abraziunii laterale. Atunci când durabilitatea este punctul principal de atenție, există și o versiune de anvelopă solidă.

Potrivite pentru biciclete electrice (E-Bikes):

  • Pentru anvelopa noastră de bicicletă electrică (E-Bike), ne bazăm pe peste 100 de ani de experiență în producția de anvelope pentru mopede și motociclete. Toate anvelopele noastre pentru oraș/trekking sunt evaluate la o viteză standard de cel puțin 25 km/h. Anvelopele marcate cu E50 sunt, de asemenea, certificate pentru S-Pedelecs. Datorită structurii lor de înaltă calitate, protecția împotriva perforațiilor este ridicată, iar rezistența la rulare este redusă, oferind protecție împotriva uzurii premature cauzate de forța de conducere suplimentară.
  • ETRTO: 42-635
  • Dimensiune: 28 x 1 1/2
  • Greutate: 820 g
  • PSI Recomandat: 51-65

Detalii ale produsului

ETRTO
42 - 635
DIAMETRU ROTI
28"
DIMENSIUNI ANVELOPA
28 x 1 1/2
SERIE
Ride Tour
TIP PRODUS
Anvelope
TIP ANVELOPA
Rigida

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului