Anvelopa pliabila Continental Argotal 29 Downhill Soft 60-622 (29x2.4)

Cod Produs:
102000
Cod EAN:
4019238080698
RRP Promo:  
375,00 lei
RRP:  
469,00 lei
Indisponibil
cu TVA


Descriere

NOUA GAMA DE ANVELOPE PENTRU GRAVITY - Aderenta care iti permite sa-ti depasesti limitele

Aderenta incepe cu proiectarea la nivel molecular. Un nou compound modelat intr-un profil de ultima generatie, asezat pe o carcasa supla. Inovatia, condusa de stiinta, a dus la crearea unor profile de ultima generatie dedicate riderilor de gravity. Aceasta este Stiinta Aderentei (Gripology).
Cu aceasta noua gama de anvelope Continental poti sa-ti faci set-up-ul perfect, indiferent de stilul de dat. Kryptotal pentru suprafete mixte, Hydrotal pentru noroi, Argotal pentru suprafete afanate si Xynotal pentru stanci si pamant batatorit.

ARGOTAL - Specialistul pentru suprafete afanate.
Crampoane laterale ramforsate pentru stabilitate mare chiar si atunci cand virezi agresiv. Aceasta caracteristica asigura aderenta mecanica sporita, in special pe suprafetele afanate.
Crampoane centrale cu design deschis care asigura interactiunea perfecta cu suprafetele necompactate. Astfel beneficiezi de o buna auto-curatare a anvelopelor in zilele umede sau ploioase.
Crampoanele centrale pronuntate sunt profilate cu rampe abrute care sa genereze aderenta mecanica la interactiunea dintre anvelopa si sol. Asigura aderenta expceptionala pe supragetele mixte sau afanate.


BlackChili Compound - Un tip special de compound, produs exclusiv in Germania, care a dus la revolutionarea ciclismului. Este materialul care a oferit raspunsul la problema eterna a celui mai bun raport intre aderenta si rezistenta la inaintare. Testele facute atat in laborator cat si pe sosea au evidentiat avantaje notabile pentru ciclisti. Cei mai noi polimeri, dar si particulele negre din carbon si fillerul special conceput pentru aceasta formula garanteaza o performanta unica. Pe scurt, BlackChili Compound maximizeaza aderenta, viteza si durata de exploatare a anvelopei.

TR-Tubeless Ready - O carcasa robusta si greu penetrabila de obiecte cu care te poti intalni pe suprafata de rulare. Rezultatul este o anvelopa versatila, cu greutate redusa si cu un design placut. Cauciucurile care folosesc tehnologia TR pot fi folosite in sistem tubeless, fara camera de aer in interior. Pentru configuratiile Tubeless recomandam folosirea solutiei Continental Revo-Sealant.

e-Bike - Potrivite pentru biciclete electrice. Acest produs beneficiaza de experienta de peste 100 de ani in materie de anvelope pentru mopede si motociclete a producatorului German. Toate anvelopele E25 sunt cotate pentru viteze standard de cel putin 25Km/h. Anvelopele marcate E50 sunt certificate si pentru sistemele S-Pedelec. Datorita structurii de calitate superioara, rezistenta la intepaturi este mare si rezistenta la inaintare este redusa, in timp ce uzura prematura cauzata de puterea suplimentara, este redusa.

燙arcasa de Downhill
6 straturi de material dispuse pe calea de rulare sub crampoane pentru robustete si protectie impotriva penelor.
4 straturi de material dispuse pe peretii laterali pentru suplete si adaptabilitate.
Ranforsare Apex care imbunatateste suportul si care ingreuneaza aparitia penei de ciupitura (snake-bite).
Design specific al peretilor laterali care asigura un aspect distinctiv si unic.
Inscriptionare curata si intuitiva pe baza de simboluri.
Chafer tricotat in cruce care protejaza zona de contact cu janta bicicletei.
Constructie Tubeless Ready care asigura o mai buna etanseitate fata de anvelopele normale.
Bead pliabil din Aramid.
Soft Compound - Echilibrul intre rulare si aderenta.
Echilibrul intre aderenta optima si rezistenta la rulare pentru bicicletele de gravity. Nivel ridicat de aderenta si rezistenta la rulare rezonabila. Ofera posibilitatea optimizarii proprietatilor de rulare ale rotilor de spate ale bicicletele de Downhill sau combinatia optima pentru turele de Enduro sau Trail.

Caracteristici:
Categoria: Conti MTB Premium;
Tip anvelopa: Pliabila;
Carcasa: Downhill;
Compound: Soft;
Tubeless: Da;
TPI: 6 ply/660 TPI;
Presiune: 2.5-3.5 Bar;
Greutate: 1290 grame;
Productie: Germania;

Detalii ale produsului

ETRTO
60 - 622
DIAMETRU ROTI
29"
DIMENSIUNI ANVELOPA
29 x 2.40
SERIE
Argotal
TIP PRODUS
Anvelope
TIP ANVELOPA
Pliabila

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului