Casca Catlike Cloud 352 Rosu/negru L (60-62 cm)

Cod Produs:
CAT-0170062LGSV
Cod EAN:
8435354187831
RRP:  
745,00 lei
RRP Promo:  
250,00 lei
Stoc Limitat
cu TVA 1-3 Zile

Descriere

Cloud 352 este o casca de bicicleta inovativa ce foloseste tehnologia Dual AEROSystem, care permite castii sa se adapteze la conditiile meteo prin "capacul" interschimbabil. A fost creata special pentru triatlonisti si pentru ciclisti care cauta sa maximizeze performanta prin avantajul aerodiamicitatii, fara sa sacrifice buna ventilatie a castii.

TEHNOLOGII

燚UAL AERO SYSTEM
Acest sistem ofera cel mai mare coeficient aerodinamic in tot felul de situatii. Ofera ventilatie optima indiferent de vreme. Shellul a fost indelung studiat de catre echipa de cercetare Catlike. Datorita acestui sistem, Catlike creaza prima casca cu shell interschimbabil: capacul Breathable Reticulated Shell cu 352 de gauri ofera ventilatie maxima pastrand avantajul aerodinamic / capacul VeloDrom Shell imbunatateste aerodinamicitatea, pastrand si aerisirea datorita ventilatiilor mari.

燛PS+PPE
EPS este un material 100% reciclabil, ce se remarca print-o greutate extrem de mica, o rezistenta foarte buna si o capacitate excelenta de izolare termala si antibacteriala. PPE este o spuma din plastic eco-friendly, reciclabil, versatil si flexibil capabila sa faca fata mai multor impacturi, fara sa se deterioreze.

燤PS EVO
Customizeaza-ti confortul: MPS eVo este un sistem care regleaza 4 zone ale castii.

Masuri
S / 54-56cm / 310g
M / 57-59cm / 330g
L / 60-62cm / 370g

Detalii ale produsului

MARIME
L

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului