Bicicleta Royal Baby Star Girl Coaster Brake 14 Pink

Cod Produs:
RB14G-1-Pink-RCB
Cod EAN:
6973449206989
RRP:  
849,00 lei
RRP Promo:  
764,00 lei
Stoc Limitat
cu TVA 1-3 Zile

Descriere

  • BICICLETA ROYALBABY STARGIRL PENTRU FETE - Designul fashionable și combinația clasică de culori. Decorațiunile strălucitoare sub formă de stele atrag atenția și sugerează că fiecare fată este unică, independentă, se dezvoltă în ritmul ei propriu și strălucește ca stelele de pe cer. 

 

  •  SPECIAL PENTRU FETE - Bicicleta pentru fete Royalbaby are un cadru geometrie joasă, ușor de urcat pentru copii. O bicicletă drăguță în culori și detalii adorabile, cu frâne duble (pe pedală și pe mână), roți de antrenament detașabile și ajustabile în înălțime pentru stabilitate excelentă, un clopoțel și un coșuleț pentru păpușile ei. Este o excelentă primă bicicletă cu toate elementele necesare pentru ca un copil să învețe și să se simtă confortabil cu bicicletă.

 

  • O BICICLETĂ PENTRU VIITOR - Bicicleta are anvelope și pedale extra-late, ceea ce o face ușor de menținut în echilibru și de condus chiar și pentru începătorii mici. Ghidonul și șaua ajustabile o fac potrivită pentru viitor, pe măsură ce copiii cresc în înălțime în fiecare zi. Rulmenții noștri exclusivi, frânele cu distanță de acțiune mai scurtă și cadrul durabil din oțel ajută copiii mici să învețe să meargă cu bicicleta și să-și îmbunătățească continuu abilitățile de ciclism.

 

  • SIGURANȚĂ - Bicicleta RoyalBaby este conformă cu cele mai înalte standarde industriale CPSC și UE și este încredințată de milioane de familii în peste 80 de țări din întreaga lume.

 

  • ASAMBLARE UȘOARĂ - Bicicleta RoyalBaby vine asamblată profesional 95%, cu un manual de instrucțiuni detaliat și uneltele necesare incluse în cutie.

 

Cadru Pulse TIG welded steel
Cuvete Steel twin bearings 8pcs set, CP
Furca BMX TIG welded Steel
Mansoane Kraton soft with flange(TPR), with ROYALBABY logo
Roti ajutatoare TRAINING WHEELS WITH HEAVY DUTY SUPPORTERS
Conducte frana Butyl rubber, A/V
Angrenaj (Foi) One piece crank,ball bearing drive shaft, CP
Protectie lant ABS full chain guard
Butuc pedalier CP 9pcs set
Ghidon Dual adjust,Steel, CP
Pipa Ghidon 4-bolt Frontload stem, steel, CP
Frane F/caliper brake,R/band brake or coaster brake, patented separate brake lever for kids small hands
Sa Padded(EVA) seat w/handle, alloy quick release
Roti

Steel

Cauciucuri pneumatic rubber wide 2.125" knobby  tires,40psi
Pedale non-slip resin pedal with reflectors
Certificare siguranta Certified compliant: ISO8098, CPSC, 3C
Greutate 9.5 Kg

 

 

 

In 2009 RoyalBaby a devenit rapid una dintre cele mai bine vandute marci de biciclete pentru copii din SUA. Feedback-ul foarte pozitiv al clientilor din SUA este o caracteristica clara a calitatii si caracteristicilor inovatoare ale produsului, care fac bicicleta pentru copii mai usoara si mai sigura in acelasi timp. Din 2017 RoyalBaby este in sfarsit disponibil si in Europa.

Din perspectiva copiilor, lumea arata diferita. Copiii vad diferit, se simt diferiti. De asemenea, au abilitati si nevoi diferite fata de adulti. Bicicletele de la RoyalBaby sunt pregatite in mod special pentru cerintele specifice ale copiilor.
Siguranta este pe primul loc la RoyalBaby si caracterizeaza toate aspectele bicicletei, de la manetele de frana orientate catre copii cu o distanta scurta pentru maini mici, le anvelopele de dimensiuni mai mari decat cele standar pentru mai mult confort si stabilitate la rulare sau la reflectorizantele aprobate de legea germana sunt doar trei exemple care arata atentia pe care producatorul o acorda chiar si micilor detalii care ajung sa faca diferenta.

In timp ce standardele inalte de securitate vor face parintii fericiti, cosurile integrate, soneriile sau bidoanele de apa, accesorii care de obicei nu exista pe bicicletele pentru copii, vor face sa deliciul copiilor.

Detalii ale produsului

DIAMETRU ROTI
14"
TIP PRODUS
Biciclete
TIP FRANA
Roller Brake
TIP BICICLETA
Copii
TIP CADRU
Hardtail
TIP PROMOTIE
Promo Paste 2024

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului