Kit curatare Muc-Off Ultimate Commuter Kit

Cod Produs:
MCF-20280
Cod EAN:
5037835207699
RRP:  
360,00 lei
Stoc Limitat
cu TVA 1-3 Zile

Descriere

Ciclismul la serviciu - felicitări! Asigură-te că bicicleta ta rămâne în stare perfectă și scapă de grija penelor cu ajutorul Ultimate Commuter Kit de la noi! Acest kit are tot ce ai nevoie pentru a te asigura că bicicleta ta este liniștită, ușor de condus și arată superb în timpul deplasării la birou.

Nano Tech Bike Cleaner nostru te va ajuta să elimini murdăria și noroiul acumulate de bicicleta ta pe drumurile și pistele din oraș, protejând în același timp finisajul delicat al cadrului. Aplică-l folosind Expanding Microcell Sponge, ușor de utilizat și prietenos cu bicicleta și roțile!

Muc-Off High Performance Biodegradable Chain Cleaner va ajuta să înlături murdăria persistentă de pe lanț și casetă, readucându-le la starea de fabrică.

Spray-ul nostru minune, cunoscut și sub numele de MO94, te va ajuta să acoperi toate aspectele. Formula sa incredibilă penetrează rapid și eficient umiditatea, lubrifiază piesele mobile și lasă în urmă un film protector de lungă durată, contribuind la prevenirea ruginei și coroziunii. Cârpa noastră de lux din microfibră te va ajuta și ea, făcând curățarea, uscarea și lustruirea cu adevărat fără efort!

În Ultimate Commuter Kit se află și Dry Lube-ul nostru. Este un ulei de lanț versatil, potrivit pentru vreme uscată, formulat special pentru a se asigura că pătrunde adânc în fiecare link al lanțului, facilitând pedelarea și schimbarea treptelor fără stres.

Cel mai important, vei putea râde în fața penelor cu B.A.M (Bottled-Air-Magic), care sigilează și umflă în același timp, așa că va trebui să găsești o altă scuză pentru întârzierea la birou! 

Și în cele din urmă, kit-ul vine și cu o sacoșă practică cu șnur pentru a-ți păstra toate necesitățile pentru deplasarea la birou la un loc și a evita agitația de ultim moment.


  • Nano Tech Bike Cleaner 1L
  • Bio Chain Cleaner 400ml
  • Bio MO-94 400ml
  • B.A.M! Inflate & Repair
  • B.A.M! Utility Belt
  • Bio Dry Lube
  • Expanding Microcell Sponge
  • Premium Microfibre Cloth
  • Storage Tote

Detalii ale produsului

TIP PRODUS
Seturi Curatare & Lubrifiere

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului