Pantaloni trei sferturi cu bretele Castelli Sorpasso RoS Negru L

Cod Produs:
CAS-4520523-010-L
Cod EAN:
8050949225776
RRP:  
810,00 lei
Indisponibil
cu TVA


Descriere

In limba Italiana Sorpasso inseamna Depasire. Si de la aceasta idee s-a pornit proiectarea sa. Castelli a incercat sa confectioneze niste pantaloni care sa fie putin mai rapizi, mai buni si mai confortabili decat modelele anterioare.
Partea principala a pantalonilor este confectionata din material revolutionar Nano Flex 3G, ajuns la a 3-a generatie, care ofera o rezistenta sporita la apa fara a sacrifica respirabilitatea, elasticitatea sau confortul termic. Se obtine un pantalon foarte elastic si cu o buna compresie musculara, cu un fit excelent adaptat corpului si focusati pe confort si caldura.

Apoi in zonele mai sensibile sau mai expuse s-au folosit panouri din material Nano Flex Xtra Dry care ofera o protectie mai buna impotriva vantului si care ofera o si mai buna rezistenta la apa. Astfel coapsele si zona lombara vor fi protejate atat de vant cat si de apa aruncata de roti.

Acesti pantaloni nu se limiteaza doar la materiale. Croiala anatomica ce permite o flexare mai buna in zona genunchilor si a soldurilor asigura libertate de miscare iar bretelele plate se muleaza bine pe corp si pastreaza pantalonii acolo unde trebuie atunci cand pedalezi. Bazonul cu protectie buna Progetto X2 Air Seamless asigura confortul chiar si in cazul turelor foarte lungi iar elementele reflectorizante te vor face vizibil pentru ceilalti participanti la trafic atunci cand te prinde seara pe sosea.

Sunt niste pantaloni ganditi sa fie alegerea numarul 1 pentru turele de bicicleta din sezonul de iarna.

CONCLUZIE:

Pantaloni conceputi pentru ture lungi in conditii de vreme extrem de variata, imbina materialul ultra elastic, claduros si care respinge apa, Nano Flex 3G impreuna cu materialul Nano Flex Xtra Dry, mai calduros si cu o protectie mai buna pentru coapse si solduri pentru a obtine produsul perfect pentru ciclism pe timp de iarna. Bazonul Progetto X2 Air Seamless este dovada ca acesti pantaloni sunt facuti pentru cei mai exigenti ciclisti.

Articolele de echipament care primesc eticheta Rosso Corsa, sunt produsele de cea mai inalta calitate pe care Castelli le are in colectie. Fiecare cusatura, tiv sau forma, fiecare detaliu este gandit indelung, pentru a oferi maximum de performanta ciclistului. Rosso Corsa reprezinta apogeul inovatiei si maiestriei care dau nastere echipamentelor de mare performanta cu care Castelli si-a obisnuit clientii de-a lungul timpului.

RoS (Rain or Shine): Piesele de echipament care primesc eticheta RoS sunt proiectate sa ofere performanta maxima, fara compromisuri, indiferent de vreme. Produsele RoS sunt aproape impermeabile, fara a sacrifica respirabilitatea. Sunt produse care pot fi folosite si pe vreme uscata dar si pe vreme umeda.

Materialul Nano Flex - Este un material exclusiv, proiectat de Castelli, care imbunatateste materialul termic ThermoFlex cu milioane de nanofilamente care creaza o suprafata care respinge foarte bine apa. Apa se formeaza in picaturi rotunde care aluneca de pe material, fara a lasa vreo urma.
Progetto X2 Air: Tehnologie maxima pentru maximum de confort. Construit din 3 elemente, fiecare dedicat unei functii specifice, care impreuna creaza cel mai confortabil bazon de pe planeta: 1. Stratul de protectie a pielii, fara cusaturi, 2. Stratul de amortizare S.I.T., 3. Stratul perforat din spuma vascoelastica ContortZone.


Caracteristici:

  • Material Nano Flex 3G care ofera cea mai buna combinatie de caldura, elasticitate, compresie musculara, finete si respingere a apei;
  • Material Nano Flex Xtra Dry mai calduros si cu o protectie mai buna pentru zonele mai expuse;
  • Croiala anatomica in zona genunchilor si a soldurilor;
  • Detalii reflectorizante pentru maxima vizibilitate din spate;
  • Bretele elastice, plate si fara tiv;
  • Fermoare YKK® Camlock® in zona gleznelor;
  • Greutate: 302 grame;
  • Recomandati pentru temperaturi cuprinse intre 0 si 12 grade Celsius;

Detalii ale produsului

MARIME
L
TIP PRODUS
Pantaloni

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului