Anvelopa pliabila Continental Gatorskin 32-622 (700x32C) negru

Cod Produs:
100642
Cod EAN:
4019238581447
RRP:  
280,00 lei
RRP Promo:  
219,00 lei
Stoc Limitat
cu TVA 1-3 Zile

Descriere

Anvelopele care iti permit sa merci cum vrei si pe unde vrei. Alegerea numarul unu pentru biciclete fixie sau single-speed sau pentru bicicletele urbane.
Alegerea potrivita pentru drumuri grele.

O anvelopa rapida si durabila, la un pret excelent. Ochiurile de plasa Duraskin® din exterior formeaza un scut de protectie pe întreaga carcasa pentru a ajuta la prevenirea taieturilor, întepaturilor si a escoriatiilor.

Calitate german a benzii de rulare fabricata din cauciuc natural, confera performante bune de rulare in conditii de umezeala sau de iarna.


PolyX Breaker - Protectia impotriva penelor: Experienta Continental in materie de cauciucuri auto, adusa la biciclete. Stratul intermediat de Polyester a fost utilizat cu succes la anvelopele auto si ofera un grad sporit de rezistenta impotriva inteparii. Fibrele de Polyester sunt tesute foarte dens, fapt care duce la cresterea rezistentei, fara a compromite greutatea.
Rezistenta la inaintare nu este afectata negativ de utilizarea tehnologiei PolyX Braker.


DuraSkin - Cum sa rulezi chiar si pe denivelari: Anvelopele cu tehnologia DuraSkin sunt concepute sa faca fata ciar si drumurilor mai denivelate. Sunt anvelope concepute pentru conditiile grele la care sunt supuse de curierii pe bicicleta.
Pentru curse, anvelopele au trecut testul evenimentelor consacrate precum Paris-Roubaix. Materialul de inalta calitate cu fibre de Polyamida protejaza anvelopele de cele mai grele conditii. Anvelopele DuraSkin se evidentiaza datorita marginilor de culoare maro.

Detalii ale produsului

ETRTO
32 - 622
DIAMETRU ROTI
28"
DIMENSIUNI ANVELOPA
32 - 700
SERIE
Gatorskin
TIP PRODUS
Anvelope
TIP ANVELOPA
Pliabila

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului