Crema de protectie pentru piele Muc-Off Chamois Cream 250 ml

Cod Produs:
MCF-339
Cod EAN:
5037835339000
RRP:  
167,00 lei
RRP Promo:  
167,00 lei
Stoc Limitat
cu TVA 1-3 Zile

Descriere

Nemulțumiți de opțiunile existente, în 2015 am decis că a venit momentul să folosim cei peste 20 de ani de experiență în ciclism pentru a dezvolta crema de șa perfectă, de înaltă performanță. Cu ajutorul echipelor noastre profesioniste și al sportivilor, am analizat fiecare modalitate posibilă de a îmbunătăți experiența ciclistului.

Rezultatul? O cremă special formulată pentru a hidrata în profunzime pielea, asigurând confortul total și protecția în timpul călătoriilor lungi, în toate condițiile.

Credem că am creat cea mai bună cremă.

Excludem intenționat parabeni și toxine nedorite, ne asigurăm că crema noastră de șa este îmbogățită cu solutii hidratante esențiale pentru a ajuta la menținerea senzației de piele hidratată pe termen lung.

Formula noastră de lux utilizează ingrediente naturale - inclusiv aloe vera, hamamelis, unt de shea și ulei de floarea-soarelui - pentru a crea un efect ușor de răcire, asigurând un confort total în timpul călătoriilor.

Concepută pentru a forma o barieră protectorie care ajută la prevenirea deteriorării pielii în zonele sensibile, este și antibacteriană și ideală pentru toate stilurile de călătorii, de la cursele intense până la sporturile lungi, fie pe șosea, fie pe un traseu!

Creată în primul rând pentru cicliști, formula noastră este, de asemenea, un companion esențial pentru triatloniști, alergători și sportivi de anduranță din toate disciplinele care doresc să minimizeze iritațiile.


 

  • Alegeți între tubul convenabil de 250 ml, tubul practic de 100 ml sau pachetul de 5x10 ml în săculeți de călătorie.
  • Antibacterian Lubrifiant extrem pentru piele care reduce natural frecarea pielii
  • Fără parabeni și formaldehidă
  • Formulă de lux, hidratantă în profunzime pentru confortul total în timpul călătoriilor
  • Îmbogățită cu Aloe Vera naturală, Hamamelis, Unt de Shea și Ulei de floarea-soarelui
  • Conține provitamine
  • Are o funcție ușor răcoritoare

 

Lista de ingrediente pentru produs este:

Aqua (Apă), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum (Ulei Mineral), Ozokerite, Helianthus Annuus (Ulei de Floarea-soarelui) Seed Oil, Propylene Glycol, Triethyl Citrate, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Sodium Stearoyl Glutamate, Butyrospermum Parkii (Unt de Shea) Butter, Lanolin Alcohol, Parfum (Parfum), Phenoxyethanol, Sodium PCA, Polyacrylamide, Ethylhexylglycerin, C13-14 Isoparaffin, Menthol, BHT, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Laureth-7, Benzyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Panthenol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf/Twig Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Limonene, Linalool, Eugenol, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Maltodextrin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Detalii ale produsului

TIP PRODUS
Recuperare & Body Care

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului