Solutie anti-pana Continental Sealant 240 ml

Cod Produs:
140044
Cod EAN:
4019238558913
RRP:  
65,00 lei
Indisponibil
cu TVA

 

Descriere

De ani de zile solutia CONTINENTAL de etansare anvelope a înlocuit roata de rezerva în mai multe vehicule. Aceasta tehnologie a fost acum îmbuntatita în special pentru a îndeplini cerintele de utilizare la anvelopele si camerele de biciclete.  Solutia RevoSealant cu amoniu si fara proteine ofera etansare de încredere pentru intepaturi si taieturi mici, fara a afecta chimic anvelopa sau camera.
RevoSealant versatil este nu numai util pentru reparatii, dar poate fi, de asemenea, utilizat ca o masura de prevenire în camere, anvelope tubulare si anvelope tubeless. Cu anvelope adecvate, RevoSealant poate fi folosit ca si etansant pentru sistemele Ready tubeless, care sunt populare pe bicicletele MTB. RevoSealant, care este special optimizat pentru utilizarea în anvelope Continental, poate fi utilizat la temperaturi de pâna la -20° Celsius.

Detalii ale produsului

TIP PRODUS
Solutie Antipana

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului