Set 2 plicuri detergent pudra Muc-off Punk Powder

Cod Produs:
MCF-20461
Cod EAN:
5037835210033
RRP:  
90,00 lei
Indisponibil
cu TVA


Descriere

Punk Powder Bike Cleaner - Pachet Dublu produce 2 litri de soluție pentru curățarea bicicletei!


Unele produse de curățare a bicicletelor au o amprentă de carbon mai mare decât un T-Rex din Jurassic Park, dar nu și noi. Suntem mereu în căutare de noi modalități de a reduce folosirea plasticului, a apei și emisiile noastre de CO2; așa că ne-am apucat de dezvoltarea celei mai bune soluții de curățare pe bază de pulbere!

Timp de trei ani, am testat și am experimentat cu sute de variante până când am ajuns la cea potrivită. Formulat cu cele mai recente avansări tehnologice și cele mai fine ingrediente biodegradabile (75% dintre acestea sunt de origine vegetală!), creația noastră cea mai recentă nu este doar incredibil de sigură pentru tine și mediul înconjurător, ci și pentru toate tipurile de biciclete și finisaje.


La Muc-Off, nu facem lucrurile la jumătate. Punk Powder oferă puterea de curățare semnătură pe care te-ai obișnuit să o aștepți, dar cu ingrediente ușor biodegradabile și cu 92% mai puțin ambalaj decât două dintre sticlele noastre standard de 1L, este cu adevărat o strălucire fără vinovăție!

Formula care se dizolvă rapid înseamnă că este gata de utilizare în câteva secunde după adăugarea apei, și dacă vrei să fii un eco-luptător adevărat, poți chiar să folosești apa de ploaie colectată!

Pur și simplu reutilizați vechea sticlă Muc-Off sau luați una dintre noile noastre sticle de aluminiu Bottles for Life și începeți curățarea - funcționează chiar și cu aparatul nostru de spălat sub presiune pentru a crea o spumă excelentă pentru cea mai rapidă curățare posibilă.


Nu doar pulberea este verde și eficientă (împotriva murdăriei), ci și ambalajul. Este 100% fără plastic, iar fiecare plic este compostabil (certificat conform standardului EN 13432) și este fabricat din materii prime regenerabile. Am folosit chiar și cerneală pe bază de legume!

De la producție până la pulberea în sine, sustenabilitatea este integrată. Deci poți să te distrezi la maxim, cu o bicicletă curată și o conștiință ușoară. Punk Powder este viitorul curățării bicicletelor - viitorul este aici!


Plicurile sigilate și neutilizate ar trebui să fie depozitate în interiorul cutiei, într-un loc bine ventilat, uscat și protejat de umezeală, căldură și lumina directă a soarelui. Pot fi depozitate timp de până la 3 ani.

Fiecare plic conține 30g de pulbere. 2 plicuri de 30g fiecare într-o cutie de carton.

Detalii ale produsului

TIP PRODUS
Detergenti

Info

Sprint-Bike.ro lucreaza in permanenta asupra acuratetei informatiilor din acesta prezentare. Rareori acestea pot contine anumite inadvertente. Fotografia este cu caracter informativ, iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Pentru anuminte clarificari va rugam sa ne contactati.

Produs adaugat in Wishlist
Product added to compare.

Datele personale pe care le furnizezi sunt folosite pentru a raspunde la intrebari,

pentru a procesa comenzi sau pentru a permite accesul la informatii specifice.

Ai dreptul sa modifici si sa stergi toate informatiile personale gasite in pagina "Contul meu".

Citeste Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului